Draagarmstelling Configurator

SOLVINQ presenteert met trots onze nieuwste innovatie: de Draagarmstelling Configurator. Deze geavanceerde webapplicatie is ontworpen om bedrijven in de branche te helpen bij het configureren, optimaliseren en het berekenen van draagarmstellingen om vervolgens in een korte tijd offertes te kunnen genereren.

Onze draagarmstelling configurator is een krachtige online tool waarmee u moeiteloos aangepaste draagarmstellingen kunt ontwerpen die voldoen aan uw specifieke behoeften en ruimtevereisten. Of u nu werkt met lange goederen, buizen, hout of andere materialen, deze configurator stelt u in staat om een opslagsysteem te creëren dat perfect is afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten.

 

Modulaire software architectuur

Onze software oplossingen zijn toegankelijk via een beveiligde verbinding, gebaseerd op de Microsoft Azure architectuur. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke kenmerken en configuraties. Specifieke maatwerk software voor bedrijven bovenop onze modulaire architectuur is daarom vanzelfsprekend. Deze specifieke software, maatwerk oplossingen en databases is dan ook uitsluitend beschikbaar voor de klant en is onder geen voorwaarde beschikbaar of inzichtelijk voor andere klanten.

Belangrijkste kenmerken

  • Eenvoudig in gebruik: Onze configurator is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Geen ingewikkelde installaties, onze applicatie en solver staat in onze Microsoft Azure omgeving en is voor de gebruiker eenvoudig te benaderen via de browser.
  • Dashboard. In het dashboard heeft u een overzicht van alle projecten en versies of zelfs uw KPI’s. Per project of versie kan éénvoudig de status aangepast worden en/of worden gekopiëerd.
  • Configureer: Kies uit een breed scala aan opties, zoals hoogte, breedte, draagvermogen en materiaalsoorten, om een draagarmstelling te creëren die perfect past bij uw magazijnbehoeften. Verschillende rijen kunnen geconfigureerd worden in één project.
  • Bereken: Controleer de configuratie met onze Solver zodat een optimale en veilige configuratie gekozen wordt en voldoet aan de gekozen normering.
  • Visualisatie: De draagarmstelling wordt schematisch weergegeven om een beeld te krijgen van hoe de draagarmstelling eruit komt te zien.
  • Offerte: De stuklijst volgt uit de gekozen configuratie en genereert met een druk op de knop een offerte op maat.

SOLVINQ: Uw partner in efficiëntie

Bij SOLVINQ geloven we in het leveren van oplossingen die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Onze software maakt veilige calculaties, vermindert de doorlooptijd voor het genereren van offertes en geeft engineers en constructeurs meer vrijheid voor andere taken.

Neem contact met ons of vraag een demo aan en ontdek hoe SOLVINQ uw ideale partner kan zijn.

  • Meer weten ?

    Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *Verplichte velden