Over SOLVINQ

Welkom bij SOLVINQ, waar uitgebreide systeemkennis, innovatie en toewijding samenkomen om krachtige software oplossingen te ontwikkelen. Ontdek meer over wie we zijn, wat ons drijft en hoe SOLVINQ uw bedrijf kan helpen.

Onze filosofie

Bij SOLVINQ houden van het bedenken en maken van mooie, innovatieve en gebruiksvriendelijke webapplicaties. Met een team van creatieve experts zijn we in staat om software te ontwikkelen om (stelling)systemen eenvoudig te configureren en te optimaliseren en om snel offertes te genereren. Onze eigen behoefte aan een dergelijke applicatie vormde de inspiratie voor het ontwerp van ons softwareplatform en we nodigen bedrijven uit om van de mogelijkheden van ons platform gebruik te maken en te profiteren van de voordelen die het biedt.

Onze kernwaarden

Bij SOLVINQ worden we gedreven door een set kernwaarden die de kern vormen van ons bedrijf:

 • Betrouwbaarheid: We streven ernaar om betrouwbare en duurzame oplossingen te leveren, gebaseerd op uitgebreide kennis van de branche en technologische trends.
 • Innovatie: We omarmen voortdurende innovatie en dagen onszelf uit om grenzen te verleggen en oplossingen te creëren die toekomstbestendig zijn.
 • Efficiëntie: We begrijpen het belang van efficiëntie in moderne bedrijfsvoering en ontwikkelen oplossingen die processen stroomlijnen en optimaliseren.
 • Veiligheid: Veiligheid staat centraal in alles wat we doen. We voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen om ervoor te zorgen zowel onze softwaretoepassing als het eindproduct aan alle vereisten voldoen.

SOLVINQ ONTZORGT

“Onze software is betrouwbaar, zorgt voor veilige en foutloze configuraties, vermindert de doorlooptijd voor het genereren van offertes en geeft engineers en constructeurs meer vrijheid voor andere taken.”

 • Meer weten ?

  Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • *Verplichte velden

Ons Team

Achter SOLVINQ staat een team van toegewijde professionals met jarenlange ervaring en een gedeelde passie voor techniek en software development. Bij SOLVINQ zijn we niet alleen bouwers van software en systemen. Onze ingenieurs en ontwikkelaars bundelen hun krachten om oplossingen te ontwikkelen die de verwachtingen overstijgen.

Jan Willem Frederiks

Founder / co-owner

Technical Architect

E: j.frederiks@solvinq.com
T: +31 (0)6 53 91 80 81

Marc Tangelder

Founder / co-owner

Software Architect

E: m.tangelder@solvinq.com
T: +31 (0)6 53 83 98 37

Jeroen Hermsen

Full Stack Developer &
Structural Engineer

E: j.hermsen@solvinq.com

Fabian Tuender

Azure Specialist &
Developer

E: f.tuender@solvinq.com
 • Uitgebreide branchekennis
 • Alle expertise onder één dak
 • SOLVINQ ontzorgt