Demo aanvragen

Bent u klaar om de mogelijkheden van onze Configure, Solve, Price, Quote (CSPQ) software te verkennen? Vraag nu een persoonlijke demo aan en ontdek hoe SOLVINQ uw bedrijfsprocessen naar nieuwe hoogten kan tillen.

Live demonstratie

Tijdens een online teams meeting nemen we graag de tijd om uw wensen door te nemen en te laten zien hoe onze CSPQ-software naadloos kan worden geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Ervaar onze op maat gemaakte oplossingen in actie. Wij leiden u door de functionaliteiten van de applicatie, tonen real-time configuraties, oplossingen, visualisaties, prijsberekeningen en offerte-generatie.

Ontdek hoe onze CSPQ-software aantoonbaar heeft bijgedragen aan het optimaliseren van processen en het verbeteren van de efficiëntie voor andere tevreden klanten.

Vul het formulier in om uw persoonlijke demo aan te vragen. Na ontvangst nemen we snel contact met u op om een geschikt tijdstip voor de online meeting te plannen. Samen zullen we uw wensen bespreken en de kracht van onze CSPQ-software demonstreren.

  • DEMO

Ons Team

Achter SOLVINQ staat een team van toegewijde professionals met jarenlange ervaring en een gedeelde passie voor techniek en software development. Bij SOLVINQ zijn we niet alleen bouwers van software en systemen. Onze ingenieurs en ontwikkelaars bundelen hun krachten om oplossingen te ontwikkelen die de verwachtingen overstijgen.

Jan Willem Frederiks

Founder / co-owner

Technical Architect

E: j.frederiks@solvinq.com
T: +31 (0)6 53 91 80 81

Marc Tangelder

Founder / co-owner

Software Architect

E: m.tangelder@solvinq.com
T: +31 (0)6 53 83 98 37

Jeroen Hermsen

Full Stack Developer &
Structural Engineer

E: j.hermsen@solvinq.com

Fabian Tuender

Azure Specialist &
Developer

E: f.tuender@solvinq.com
  • Uitgebreide branchekennis
  • Alle expertise onder één dak
  • SOLVINQ ontzorgt