Innovatieve software oplossingen

SOLVINQ heeft zich gevestigd als een vooruitstrevende speler die zich richt op het optimaliseren en innoveren van softwareoplossingen in de branche van ‘racking & shelving’. Onze CSPQ software is uniek in de branche. Met onze Solver kunnen we het Configure, Price, Quote proces pas echt vorm geven.

Uitgebreide kennis van de branche

Onze expertise strekt zich uit tot uitgebreide kennis van de branche met bijbehorende normen en richtlijnen, softwareontwikkeling, eindige elementen methoden, structural engineering, productontwikkeling en het waarborgen van veiligheid & kwaliteit. Bij SOLVINQ combineren we geavanceerde technologie met constructieve intelligentie om op innovatieve software oplossingen te bieden.

Welkom bij SOLVINQ – Waar betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatie samenkomen.

Ons team is goed thuis in de complexe wereld van veiligheidsnormen. Bij SOLVINQ is veiligheid niet alleen een prioriteit, het is een integraal onderdeel van onze professionele benadering.

  • Meer weten ?

    Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • *Verplichte velden

Onze expertise & dienstverlening

Eindige Elementen Solver

SOLVINQ onderscheidt zich als dé pionier op het gebied van Solver-ontwikkeling en het naadloos koppelen van onze eigen solver en externe solvers zoals RFEM en RSTAB. Met een ongeëvenaarde expertise in eindige elementen methoden (FEM) ontplooit SOLVINQ innovatieve software oplossingen voor het nauwkeurig oplossen en berekenen van constructies.

Ons team van engineers combineert geavanceerde technologieën en API integraties om software oplossingen te maken die het mogelijk maken om verkopers en ingenieurs sneller en foutloos te laten werken in het verkoopproces.

Modulaire software ontwikkeling

SOLVINQ heeft een rijke geschiedenis in het creëren van oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van de branche. Met een schat aan ervaring in het ontwikkelen van diverse applicaties, variërend van geavanceerde Excel-toepassingen tot stand-alone software en webapplicaties, omarmt SOLVINQ de veelzijdigheid van softwareontwikkeling in al haar facetten.

Onze expertise reikt verder dan conventionele grenzen, met cloud software oplossingen die veilig toegankelijk zijn via een beveiligde verbinding, gebaseerd op de robuuste Microsoft Azure architectuur.

Testcentrum

Met trots presenteren wij ons testcentrum, een gespecialiseerde omgeving ontworpen om een breed scala aan relevante testen uit te voeren. Deze faciliteit stelt ons in staat om de nauwkeurigheid van berekeningen te verifiëren en de correcte waarden te verkrijgen die essentieel zijn voor veilig gebruik in onze applicaties.

Deze grondige aanpak waarborgt niet alleen de betrouwbaarheid van onze berekeningen maar versterkt ook onze inzet voor het leveren van veilige en nauwkeurige oplossingen. Bij SOLVINQ vertrouwen we op ons testcentrum als een belangrijke pijler in het waarborgen van de hoogste standaarden in de industrie.

Product ontwikkeling

Bij SOLVINQ gaan we verder dan alleen softwareontwikkeling; ons team van ingenieurs biedt bijkomende expertise in het optimaliseren van systemen en componenten. Terwijl we hoogwaardige softwareapplicaties creëren, zetten onze ingenieurs hun vaardigheden in om de efficiëntie en prestaties van systemen te verbeteren.

Deze geïntegreerde aanpak resulteert in oplossingen die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook fysieke componenten optimaliseren voor maximale effectiviteit.

Structural Engineering

Bij SOLVINQ begrijpen we dat het fundament van betrouwbare softwareoplossingen rust op een solide basis van constructieve expertise. Ons team van deskundige ingenieurs beschikt over een brede kennis van constructietechnieken, waardoor we niet alleen snel kunnen schakelen in het ontwikkelingsproces, maar ook proactief advies kunnen verstrekken.

Bij SOLVINQ zijn we niet alleen ontwikkelaars; we zijn bouwers van digitale oplossingen die rusten op een fundament van constructieve intelligentie en innovatie.

Veiligheid & kwaliteit

SOLVINQ onderscheidt zich door haar uitgebreide expertise op het gebied van veiligheid, waarbij we voldoen aan strikte normen en richtlijnen, waaronder de NEN-EN 15512. Als trotse deelnemer van de NEN (Nederlands Normalisatie-instituut) verzekeren wij onze klanten van oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Ons team is goed thuis in de complexe wereld van veiligheidsnormen en zet zich in om projecten te realiseren die voldoen aan de gevraagde veiligheidsvereisten. Bij SOLVINQ is veiligheid niet alleen een prioriteit, het is een integraal onderdeel van onze professionele benadering.

Oplossingsgerichte consultancy

SOLVINQ onderscheidt zich door haar kortdurende, oplossingsgerichte consultancy trajecten, met een specifieke focus op softwarearchitectuur. Ons team analyseert grondig uw softwarebehoeften en identificeert optimale oplossingen die aansluiten op uw specifieke uitdagingen.

Met SOLVINQ als uw consultancy partner kunt u rekenen op niet alleen hoogwaardig advies, maar ook op de mogelijkheid om de voorgestelde softwareoplossingen daadwerkelijk te implementeren en ontwikkelen. Onze focus ligt op het leveren van tastbare resultaten in korte trajecten.

Ons Team

Achter SOLVINQ staat een team van toegewijde professionals met jarenlange ervaring en een gedeelde passie voor techniek en software development. Bij SOLVINQ zijn we niet alleen bouwers van software en systemen. Onze ingenieurs en ontwikkelaars bundelen hun krachten om oplossingen te ontwikkelen die de verwachtingen overstijgen.

Jan Willem Frederiks

Founder / co-owner

Technical Architect

E: j.frederiks@solvinq.com
T: +31 (0)6 53 91 80 81

Marc Tangelder

Founder / co-owner

Software Architect

E: m.tangelder@solvinq.com
T: +31 (0)6 53 83 98 37

Jeroen Hermsen

Full Stack Developer &
Structural Engineer

E: j.hermsen@solvinq.com

Fabian Tuender

Azure Specialist &
Developer

E: f.tuender@solvinq.com
  • Uitgebreide branchekennis
  • Alle expertise onder één dak
  • SOLVINQ ontzorgt